Min första festival

Nu är jag hemma från emmaboda. En dag tidigare än planerat, men det känns skönt faktiskt. Det var roligt med festival tyckte jag! Fast det var väldigt blött och lerigt. Jag blev sjuk också, det var inte roligt. Så därför var det första jag sa till Emma (som övernattade i vårt tält inatt) när vi vaknade "Emma, jag vill åka hem." Men himlans värt ändå!

Nästa år ska jag åka på fler festivaler!


Lite av varje

Den här veckan, eller egentligen förra veckan har tillbringats med lite Lisa, lite Katta, lite Anna, lite Sofia, lite landet, lite stan och lite mer.







Imorgon åker jag till emmaboda!

Dagmar tycker om att gå på promenad



Tur att jag tjänade ihop lite pengar där i början av sommaren


Nu har jag också varit på Ullared! Det var kul, billigt fast dyrt.

Fyra veckor kvar av sommarlovet

Har bestämt mig för att bocka av sakerna på min "att-göra-lista" idag. Så nu har jag skickat efter lite beställningar från smålands musikvaruhus och snart ska jag fortsätta med att fylla på olja i moppen. I eftermiddag ska jag träffa Lisa som jag har saknat (och fortfarande saknar förresten) väldigt mycket! Wohoo!

Imorgonkväll ska jag och min familj åka och tälta för att sedan, dagen efter, inträda på Ullared! Jag har aldrig varit där och det ska bli jätteroligt. Min syster tipsade om att man ska skriva en lista på det man ska köpa, så man inte missar något liksom. Hittills har jag tre saker. Antar att jag inte är i så stort behov av nya grejer. Har fått för mig att jag måste spara extremt till körkortet så jag är nu, om möjligt, snålare än någonsin.

Igårkväll gick det inte lika bra att vara snål. Som sagt var jag och åt med mina nördkompisar som man kan kalla dem. Sen fick de spontant för sig att vi skulle se Harry Potter igen. Ärligt talat var inte jag jättepepp på den idén faktiskt, men snäll som jag är så följde jag med ändå. Självklart var filmen hur värd som helst att se igen, fast det var inte alls samma sak som första gången. Jag har kommit fram till att Harry Potter-filmerna är lite såhär: att första gången man ser dem gråter man igenom ungefär halva filmen, sen blir de sämre och sämre för varje gång man ser dem... Lite synd med tanke på hur bra böckerna är, de blir nästan bättre och bättre för varje gång konstigt nog!



Torsdagens B-del



I torsdags var jag med i tidningen. Dock är inte allt jag säger sant, jag vill INTE ha en till Harry Potter-film! Det fattar väl vem som helst? Och nu ska jag åka in och träffa mina nördkompisar igen!

RÖSTA PÅ MIN KLÄNNING

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Okej, jag har ingen chans hähä, det är två dagar kvar tills tävlingen är slut. Meeen, jag hade inget att göra och klickade på länken hos Issa.


Mobilbilder som dokumenterar det senaste jag har varit med om







Den sista mobilen är till Sofia, för du ville ju se hur lekplatsen ser ut... Måste erkänna att det faktiskt kan bli något bra. Men jag saknar våra gungor!

Harry Potter-dygn med världens bästa Harry Potter-kompisar






Honungsöl, chokladgrodor, lite gamla filmer, DEN NYA FILMEN, Emma, Carro... Kan det bli bättre? Ja, om Agnes var med såklart! Grät mig igenom nästan hela den nya filmen, nästan så jag börjar gråta nu igen för jag lyssnar på musiken hehe. Jag kan inte förstå att det är slut på riktigt nu. Vill inte tänka på det alls. Ni som inte har läst böckerna, sett filmerna och helt enkelt inte blivit typ nördar förstår det kanske inte, men Harry Potter är verkligen ett helt fantastiskt fenomen så är det bara.

Läs Corren imorgon också, har hört rykten om att tre rätt coola tjejer är med där.

Värt att gråta för

Chattar med Agnes och tror jag börjar inse att det verkligen tar slut.




Är på landet och har sommarlov

Fullt ös när solen skiner, ännu mer ös när regnet kommer. Inget ös när det blir åska för då får vi inte bada längre. Men det gör inte så mycket för man kan ha roligt på land med faktiskt.

Från gungor till eldningsplats


Igårkväll hade jag besök av min bästa kompis! Självklart en mycket fin kväll. Tyvärr var det några småkillar som försökte elda upp Slaka (där våra gungor var förut!!!), vilket skrämde oss lite.


Hähä taget från Sofias blogg.

Idag har jag ätit en sommarlovsfrukost och håller just nu på att göra mig iordning för morfars kalas samtidigt som jag packar lite halvt för att flytta ner till landet ikväll. Ser ut som att bli en fin dag med roliga kompisar på kvällskvisten också!


Fem veckor kvar igen

Shit vad fort den här veckan har gått! De här fyra senaste veckorna. Så har man jobbat klart för den här sommaren nu då. Det var lite sorgligt att säga hejdå det måste jag erkänna faktiskt. Fast det känns verkligen gaalet skönt attha sommarlov nu!

Jag fick vara med på en bronkoskopi idag på jobbet, det är när de sticker ner som en kamera genom näsan på patienten för att kolla i lungorna. Det var nog det äckligaste jag gjort i hela mitt liv tror jag. Jag var tvungen att sätta mig ner för jag trodde att jag skulle kräkas och höll på att svimma. Fy fasen, något sånt vill jag inte vara med om igen, tur att det inte var jag som var sjuk.


En bild på mig från nästan exakt ett år sedan. Imorgon är det kalas igen och ikväll ska jag äta tårta!

"Vi ses vid arbetsplatsen"...


Lär Sofia allt jag kan samtidigt som jag övar själv desperat. Har börjat panika lite över landslaget nu faktiskt. Vet inte riktigt om jag vill dit längre egentligen. Har så himla mycket noter att öva in, olika stämmor hit och dit, PLUS att jag ska ha speluppehåll i tre veckor snart... Kommer tappa all ambis, vilket inte är särskilt bra när jag ska sitta och spela klockan 9-20 varje dag i en vecka sen med lite pauser för mat och fika. Vi får se hur det här slutar. Det blir nog bra tillslut tror jag.

För övrigt har de tagit bort våra gångor. VÅRA GUNGOR! Det smärtade verkligen att se. Fick allt en liten tår i ögat. Nu kommer de säkert göra allt sådär färglatt och modernt. Om de ens kommer sätta dit några nya gungor. Blä.

För tredje gången nu, har jag fått makten! Denna gång över Linneas blogg. Passa på och ta en titt medans hon är i Tyskland.

Sista veckan nu

Har insett hur mycket lättare det är att vänja sig vid sena kvällar och sömniga mornar än tidiga kvällar och att gå upp i gryningen.

Äter glass med Harry och taggar sista jobbveckan


Extrema klänningproblem

Jag har alltså EXTREMA KLÄNNINGPROBLEM, dvs jag kan inte bestämma mig för vilken jag vill köpa! Har nu tolv stycken jag väljer mellan, tänkte visa er hälften, snälla hjälp mig och säg vilken jag passar bäst i! Jag tänkte beställa från nelly.com och har aldrig gjort det förut, har nog aldrig beställt hem något alls faktiskt. Hihi vad spännande!



Vilken ska jag välja?

Smultronstället


I torsdags åkte jag, mamma och Alicia till Smultronstället och åt glass. Självklart mycket gott och mättande! Vi gjorde även ett obligatoriskt besök till affären där de säljer smycken för ingenting typ.

Så sant som det var sagt

Jag skulle på riktigt kunna ägna resten av mitt liv åt att läsa Harry Potter tror jag.

Jag är inte nördigast i världen i alla fall det vet jag på riktigt

För ett par år sedan började jag få någon slags förkärlek till valthorn. Den fina klangen, tonen, det låter så otroligt bra (jag syftar på duktiga spelare, inte typ brasslek). Jag har spelat på min systers valthorn några gånger, och om jag får säga det själv så är jag nog ganska duktig. Problemet är att greppen är lite annorlunda jämfört med trumpet, så allt blev väldigt rörigt i mitt huvud. Det fantastiska är att att det finns ett instrument som låter ungefär som ett valthorn, men är lite mer som en trumpet. Det kallas flygelhorn. Nu är det så att jag ska ta över Linnéas plats i kvintetten i skolan och spela just flygehorn. Jag ska även spela ett flygelhornssolo i en av orkestrarna + att jag sa till Perry i landslaget att jag har ett flygelhorn så att jag kan spela det på några låtar. Kanske är bäst att skaffa ett tänkte jag (jag skulle kunna låna min lärares i fall jag inte hittade något tillräckligt bra). Jag började kolla extremt på internet, pratade med min lärare och så vips var jag och provspelade lite. Jag hade tur som hittade ett så pass bra horn till ett ganska billigt pris! Så nu har jag ytterligare en liten bäbis hemma, och jag älskar den! Nu kan ni räkna med att min hårdträning blir ännu hårdare hähä.



RSS 2.0