Karin

Karin är en himlans fin tjej!

En månad hit, en månad dit och en månad till samma ställe

Som vissa av er kanske vet brukar jag hålla ganska mycket koll på datum sådär. Idag är det exakt en månad sen vi åkte till Taizé. Om exakt en månad åker jag till Frankrike igen imorgon och det är jullov. Det är också exakt två dagar sen jag anmälde mig till nästa års landslag, eller till provspelning i alla fall. För tre månader och två veckor sedan var landslaget i Linköping. Jag vill så himla gärna komma in igen! Imorgon är det onsdag, yeees! Imorgon ska jag göra riskettan, "yeah" som någon skulle sagt om det här var en arl-lektion.

Diskuterar löneavtal med Anna



Första advent

Fick världens finaste blommor av vaktmästaren i kyrkan efter jag hade spelat idag. Blev så himla glad! Nu ska jag och Bernt ta ett bad och vara lediga på riktigt. Första gången på flera år känns det som!

Bästa kvällen på länge!


Äntligen helg på riktigt

Igårkväll filmmyste jag med Katta, Lisa, Anna och Linnea hemma hos Katta. August Rush, som enligt Karin är världens gråtfilm, var bara fruktansvärt överdriven. Men det gjorde ingenting för det var en bra kväll ändå! Idag ska jag fika med Josse och sen ikväll har jag inget planerat. Men det känns rätt skönt att bara sitta hemma typ, imorgon är det ju första advent så då ska jag upp tidigt och spela i kyrkan.

Det är jag som är Elvira, ni kanske känner igen mig från TV?

Skrolla fram till 02:56 om ni vill se mig vara cool i TV!

Bio-tisdag

Har just gråtit mig igenom Breaking Dawn med Lina och Carro. Kändes nästan som förut fast på ett annat sätt. Nu ska jag ägna kvällen åt att arra som vanligt!

Mest effektiv på natten

Amk idag var sjukt värt! Eriks tal var det bästa! Nu sitter jag och arrar brasskvintett med Oskar. Det kan man göra hela natten!

Hej Adam! Hej hej! Heeeej Adam! Adam säg hej! Hej!

Tillbringade natten tillsammans med Karin och Anna på skype med arr, Adam, äckliga bilder och en himla massor skratt. Tänkte lägga upp den äckligaste bilder från Burger King men jag tror inte jag vågar det... Det blev en skapligt ofräsch från emmaboda istället. Anna var ju brun i alla fall. Det roligaste som finns är att skratta när man är trött! Det jobbigaste är när man ställer klockan morgonen efter för att hinna plugga innan extrarepet. Men nu är det ju inte långt kvar till jullovet faktiskt så jag kan ju lika gärna hålla mig vaken tills dess! Ska bara hinna med åtta julkonserter och olika extrarep inför allihop också!

Det gör ont i mig när jag pratar med dig men det gör ännu ondare nu när det inte är du

Har kommit in i en övningsperiod igen tror jag. Vill bara öva hela tiden och gör det också. Kan inte få nog av att spela verkligen. Jag och Oskar funderade en stund idag på vad som skulle hända om man klämde av ett finger så man inte kunde spela mer. Oskar föreslog att man kunde sy fast det igen, även om det låg blodigt på marken. Det är ju värre om man skulle skrapa upp hela ansiktet och läpparna tyckte han, och jag höll med, för då skulle man ju både va ful och inte kunna spela. Vad skulle jag göra resten av mitt liv då? På riktigt, jag får inte va ute på för hal is så jag ramlar.
.
Börjar för övrigt få ganska extremt dålig humor, vilket inte är kul såklart. Och så längtar jag tills den andra december då jag ska gå på Nötknäpparen med Lisa och Karin och sen se på Sunes Jul i sex timmar! Och tills på lördag då jag ska på konsert och Erik kommer hem! Ibland är livet bra kalas.

Pluggar Iliaden för fullt med Karin


Det var tre månader sedan idag

Är du alltid bättre än jag?
.
Du skulle ha sagt ”det heter bättre än mig”
.
Är du alltid bättre än jag?
.
Du skulle ha sagt ”det heter bättre än mig”'
.
Jag sa det för länge sen

Det är fruktansvärt vackert i Taizé


En bit av hösten i Taizé 2011


RSS 2.0