Marinens Ungdomsmusikkår

Funderar på det där med MUK. Är det värt att åka ner till Karlskrona typ en gång i månaden? Det är så många fina människor som jag kommer träffa då, från landslaget, och det verkar grymt kul. Fast frågan är om jag har tid och ork? Har fixat så att Anna kan få provspela, tror att hon kommer in, det behöver inte jag göra, tack vare landslaget typ. Isåfall är det rephelg nästnästa helg och jag vill nog dit. Och jag vill följa med till Berlin och spendera mitt höstlov i Blekinge. Jag kan uppdatera er vidare i detta om ni är mer intresserade. Vilket jag i för sig tvivlar på, men jag uppdaterar er ändå!

Det är lätt att vara efterklok

Älskar när man går upp på morgonen när klockan ringer, duschar, gör iordning frukosten , sätter sig, börjar äta och tänker "väänta... har inte jag sovmorgon idag?" Om nästan två timmar börjar jag skolan och här sitter jag fullt redo. Aja, vad ska man göra? Jag sitter och leker med Emmas bloggdesign och lyssnar på kvalitétsmusik. Helt okej ändå.


Tror det börjar bli dags att köpa ny hårborste nu...


...det här är inte första gången det händer.

Hemma igen

Blekinge är ett otroligt fint landskap. Och Sigur Ros är ett fruktansvärt fint band. Nu vill jag sova.


El Camino Real


Mindre än ett år kvar tills nästa år

Nu har det kommit upp några filmer på youtube från landslaget och när jag kollar på dem saknar jag allt väldigt mycket. Det var så himla kul!

Jag saknar:
att spela med en så bra orkester
vårt spontana stämrep klockan ett på natten
att bli kastad kort på (!!)
mina och Josefins koder
Ica Smedby
biosalongen
alla fina människor
uppehållsrummet på övervåningen
till och med skräckfilmen litegrann
att lägga tråkigt pussel där det saknades bitar

Jag saknar det fruktansvärt mycket helt enkelt.



Sommarlov på låtsas

Det var jätteroligt på bröllopet igår! Först spelade jag och lite så under själva vigseln, sen var jag och Sofia servitriser och sen bartender. Att stå i baren var sjukt kul! Inatt har jag inte sovit så mycket, men vad gör det? Sommarlovet har ju inte ens slutat för endel liksom. Nästa helg ska jag förhoppningsvis och troligtvis åka till Blekinge, äntligen! Jag har aldrig varit där i mitt liv så det ska bli spännande och se deras kultur höhö. Nu ska jag gå på promenad med Sofia. Imorgon ska jag till optikern (!!) och sen på kvällen ska jag träffa Klara en sista gång innan hon flyttar till Frankrike ett helt år. Jag hatar långa avstånd!

Nu ska jag på bröllop


Nära fast långt bort


Trots att det är roligt i skolan nu, med nollningen och så, önskar jag att jag fortfarande hade sommarlov. Jag vill tillbaka till Kalmar väldigt mycket just nu. Jag råkade kolla på lite bilder från veckan och fick en liten tår i ögat.

Skapligt trött Elvira är tillbaka

Jag kom hem från landslaget inatt klockan tre. Imorse gick jag upp halv sju för att gå till skolan. Nu sitter jag och tittar på bilder från den senaste veckan och önskar attlandslaget skulle vara en vecka till typ. Hur dåligt sommarlovet än var så var den sista veckan helt underbar!

superdupermegabra

Asså jag har varit vääldigt dålig på det här med gästbloggning, inatt kommer elvira hem och jag har inte skrivit ngt instressant! inte bra..

Jag ska försöka skylla på skolstart, träningsstart och massa annat som hänt de senaste dagarna, dåliga ursäkter men ändå :D


Men tack till elvira som lagt hennes blogg i mina händer, att hon vågar.. Hon är för övrigt en superdupermegabra vän! hon e min beeeestis :)




rädd? skulle jag med va..

Detta är vääldigt länge sen, hemkomna från promenad i snön. yää.



tack för mig! ciaaooo, ha't bäst så ses vi nog ngn gång!

finflicka


den tid som kallas för barndom..

det är ganska svårt att veta vad man ska skriva om på andras bloggar, jag vet ju liksom inte vad som händer i hennes liv just nu.. hon har ingen teckning där borta så de enda samtal vi har handlar om bröllop..
Ja ni hörde rätt, för hon ska nämligen sjunga på bröllop nästa vecka! Vi ska även hjälpa till där tillsammans. Kommer bli en väldans massa kul!

Och eftersom jag redan skriver om lite från mitt liv på min blogg så ska jag inte göra det här.. så intressant är det inte, tråkigt nog..

elvira gästbloggade på min blogg då jag var utomlands.. då la hon in skannade bilder.. tänkte nu göra detsamma från våran pinsamma dagistid tillsammans..



Från vänster: Elvira, Cornelia, Sofia(jag) och Klara

okej jag kan inte ladda upp mer för tillfället eftersom jag måste ta reda på varför min dator är så fruktansvärt seg för tillfället.. mer bloggning imorgon :)

ciaaaaoooo!

vilken grej!

Sm ni kanske förstår är det inte Elvira som skriver just nu, eftersom hon alltid har så påhittade rubriker i sina inlägg.
Och om inte Elvira har sagt det så är hon just nu på läger med landslaget i kalmar, hon spelar trumpet som aldrig förr..

Men jag ska komma till poängen, mitt namn är Sofia och jag är Elviras bästa kompis, stackars henne :D Jag ska lägga in något ord här lite då och då för att inte bloggen ska dö ut under denna vecka,


Detta är jag.. ni har aaantagligen sett mig här på bloggen förut ;)

Min blogg




för er som tror att Elvira kommer komma tillbaka som en nörd som inte gör ngt annat än tränar trumpet kan vara lugna..  än så länge..

ciaaaooo!

Dobby

Och sedan, med en liten rysning, blev alfen helt stilla, och hans ögon var bara två stora, glasartade klot beströdda med ljus från stjärnorna som de inte kunde se.

Roddtur och fika på udden

Har åkt hem från landet nu för att packa. Imorgon åker jag till Kalmar och när jag kommer hem har skolan redan börjat. Känns inte riktigt okej tycker jag.




Lucia mitt i sommaren fungerar det med


RSS 2.0