Igår

Bra bio, fin Carro, decembercykel och mysig fest.

Min första stickade tröja blev klar tillslut

Det tog ett tag, det var ganska jobbigt, mina fingrar är nog för alltid krokiga nu och aviga och räta maskor jagar mig när jag sover. Men jag fick i alla fall tillslut en tröja! Jag vet inte om den är särskilt fin eller om jag kommer använda den, men jag har gjort den själv i alla fall och det var roligt!

"Man liksom lurar sig själv"

Jag tycker om att åka till Norrköping med Karin och Lisa och gå på mellandagsrean. Slösa pengar men samtidigt ha kvar för det är så billigt. Bli intervjuad av radio kan man ju också bli. Kul kul kul! Nu ska jag äta lite pizza och skriva historiauppsats. Sen ska jag och Bernt mysa bara vi två.

Jul är kul och rita med krita och död när julen är röd

Idag har jag träffat Agnes och ätit lunch med henne. En mycket trevlig stund! Nu har jag precis sett Skönheten och Odjuret och ikväll ska jag nog bara vara hemma och mysa sönder. Har för övrigt haft en rätt fin jul och imorgon ska jag till Norrköping med Lisa och Karin! Tycker det är helt ok med jullov.
.
Mamma hittade en gammal teckning som jag eller Alicia har ritat. Tog ett tag innan jag fattade vad den föreställde, men antar att den är från 11 september 2001.

Julens uppdateringar

Facebook svämmar över med att MUK ska till USA imorgon. Det ska inte jag och det känns bra! Nu ska jag bara skriva klart de sista julrimmen och sen är jag redo för morgondagen. Ska upp relativt tidigt för att åka till kyrkan där jag och Anna ska sjunga. Jag slipper i alla fall att spela på julottorna! Yes!
.
Inser att det här var ett relativt tråkigt inlägg, läs Karins blogg istället!

Alicia och jag fick julkort från kusinerna idag


Ett meddelande från en trött Elvira

Har precis kommit hem från Sofia där det bjöds på film och mys. Vi hann även med lite glögg hos mormor och morfar. Nu ska jag sova över hos Alicia och imorgon ska vi upp tidigt. Eller ja, tidigt för att vara jullov så att säga.
.

Snygg-lisa och jag längtar till jullovet


Hon som alltid är seriös

Idag har jag och Carro klarat av vår årliga julhandel. Detta är en tradition sedan 2009, så därför tänkte jag lägga upp en bild på oss två från det tillfället. Men jag väljer nog att inte göra det (...) istället får ni en bild på mig och en annan frän människa som vi träffade då.
.
Nu ska jag verkligen städa mitt rum på riktigt och sen ikväll ska jag och pappa kolla på Harry Potter. Tomten i inlägget nedan kanske får vara med om han vill också.

Lyxar till det

Myser med tomten och arrar. Det är så himla skönt att bara vara hemma på en fredagkväll! Har som vanligt såhär års haft en hel del rep och konserter under veckan, och nästa vecka blir inte lättare, så jag behöver lite hemmasittning. Men det är kul! Ska man bli bäst i världen måste man ju börja nånstans.

All makt åt Leif

Min känsla innan konserten:
.
Min känsla efter konserten:
.
Jag har världens bästa orkester! I alla fall världens snällaste och roligaste. Och Leffe är bäst i världen också!
.

Lillasyster ett och två

Man kan ha kul med de små ibland. Så kul så man nästan kissar på sig. Vet inte vad Karin ville med rubriken igår förresten, antagligen locka läsare till inlägget. Men jag kan säga såhär, att min största hemlighet skulle jag aldrig skriva här! Och inte Karin heller tror jag.

Elviras största hemlighet ...

Sitter och väntar på Karin som är på ingång. Sen får vi se vad vi hittar på, det händer ju så mycket här i Slaka menar jag! Har för övrigt haft en bra dag trots extrem huvudvärk... Med rep, världens bästa trumpetlärare (!!), shopping med tusseanna och nu ska den bli ännu bättre!
Nu är jag här (Karin den snyggaste, bästa, underbaraste alltså) Hmm vad jag skriva. Jag har äntligen fått skriva mitt första gästblogginlägg någonsin. Det är en stor ära ! Just nu sitter jag och kollar på elviras chokladtomte som är oöppnad på elviras skrivbord... mmmmmmmm. 
Nu ska vi stalka folk i gymnasiekatalogen :D 
Men ni får ha en uuuuunderbar fredag. Kisses
Här har vi Lisa btw. Denna bild har absolut inget med själva inlägget att göra. Men vi ägnar en tanke åt dig Lisa :D check out her blog www.liisakarlson.blogg.se

Bara en kille och en tjej som inte kunde lägga pussel



Lekte lite med systemkameran och julen

Snälla kom ihåg mig

December börjar bra

Ett av de bästa sätten att tillbringa en lördagkväll på är genom att spela kort med Astrid och Sofia. Lite mat, julmust, två söta hundar och en himla massa skratt på det är ju inte heller helt fel!

http://open.spotify.com/track/1kv6iynIPXiOaYHuNc45gv

Levde lite lyxliv med Lisa och Karin igår, åt på finrestaurang och gick på balett. Sen åkte vi hem till mig och hade Sunes jul-maraton. Vi såg alla avsnitt! Typiskt bra fredag! Ikväll ska jag vara med de finaste tjejerna i hela Slaka.

RSS 2.0