Andra dagen som stor

Nu är jag 18 och jag känner mig ganska mycket som förut ändå. Har insett fördelarna istället för att bara känna mig gammal och trots att jag ser ut som att jag går i nian gillar jag att vara 18. Åt oxfilé med familjen på restaurang igår för att fira, det godaste jag ätit på länge! Tog ett kort men min mobil gillar inte mörker... Det var 1000 gånger godare än vad det ser ut!
.

Sista helgen som liten

  • Konsert
  • Plugg
  • Rep
  • Övningskörning
  • Fint häng med fräna band
  • Bowling med Anna, Björn och Joel
  • Mer rep
  • Mer plugg
  • Skype
  • Lite städning
...
Sjukt effektiv helg! Sjukt sjuttonårig helg. Sjukt att jag fyller 18 imorgon.

Hej jag heter Elvira och jag säljer salamikorv

Jag säljer salamikorv på riktigt säg till om ni vill köpa! Försäljningen har inte börjat än, så ni behöver inte bestämma er nu om ni är fundersamma.
.
Det har gått bra för mig idag. Min planering höll inte alls, men den blev mycket bättre. Fick en tidigare körtid så jag slapp mörker och rusningstrafik och hann därför äta lunch hos världens bästa mormor och morfar. Pluggade ordentligt på körskolan och fortsatte på orkestern. Imorgon blir ganska ungefär likadan som idag, fast utan körlektion och med något roligare rep. Kom på konsert i St. Larskyrkan på lördag klockan två och säg hej.

Planerna för imorgon

10.00 Gå upp
10.05 Frukost
10.25 Borsta tänderna, klä på mig mm
10.50 Skriva klart det sista på historian
11.15 Fruktpaus
11.30 Plugga spanska
11.45 Öva
12.45 Äta lunch
13.23 Åka buss
13.43 Anlända till trafikskolan
13.45 PLUGGA
16.00 Körlektion
16.40 Förtsätta plugga körkortsteori
17.30 Lämna trafikskolan
17.40 Anlända till Kulturskolan
17.45 Orkesterrepetition
20.00 Repet slutar
20.05 Övningsköra hem
20.30 (senast) Komma hem
20.35 Äta
21.00 Plugga ännu mer körkortsteori eller eventuellt spanska
22.30 Läsa Låt den rätte komma in update: glömde visst boken i skolan så det får väl bli lite mer körkortsteori...
22.50 Släcka lampan och sova

Mitt liv på ett ungefär


Effektiv helg

Jag har hunnit med ganska mycket den här helgen tror jag. Lite middag med födelsedagsbarn och tjejer, en hel del lunnevad, lite band, övningskörning, Bernt, snö, gamla kompisar, engelskaplugg och lite Adam också. Rätt bra helg om jag får säga det själv. Får se hur den ska avslutas nu, kanske blir lite Ludvig, engelska och matte d (!?!?!??!). Han ville ha lite hjälp för det var tydligen svåra tal, men jag vet inte varför han frågade mig isåfall.
.
En bild på självaste snyggve och jag.

Fika och planering med Josse

Sitter och funderar på vad som är mest värt, Siesta med Josse eller sommarkonsert med skolan... Just nu lutar det åt Siesta, men jag ska prata med Stefan imorgon. Känner verkligen för att boka biljetter nu, ta lite ledigt och bara åka iväg. Jag missar ju alla andra festivaler på hela sommaren liksom. Och dessutom skulle det vara skönt att åka iväg där runt baletid så jag slipper gå och kolla på någon ful bal som jag inte ska vara med på. Annars får väl Paris duga. Men Siesta skulle sitta fint!

Natten mellan lördag och söndag

Har tillbringat några timmar med Sofia ikväll. Vi betedde oss ungefär som sommaren 2010. Kul med andra ord. Nu är det lite skype med Joel och Adam innan jag ska sova. Joel spelar världens finaste låtar på gitarren och jag halvsover lite. Imorgon ska jag till Anna tidigt på morgonen för lite övning inför en spelning i februari. Kan nog bli kul.
.

Sådär ser jag inte ut just nu.


Besök på huvudgatan i Sjögestad

Igår åkte besökte jag Karins bostad tillsammans med henne och Lisa. Det blev jättegod mat, godis, film och två av mina finaste vänner.

Allmän information från stunden och lite bilder från ett blåsigt ställe i Frankrike

Joel försöker få mig att kunna varenda gitarrlåt över skype. Det går inte bra för jag kan ingenting, men man måste ju börja någonstans! Imorgon ska jag och Anna på konsert och det ser jag verkligen fram emot. En del kanske undrar varför men det gör inte jag.
.

Alexander

Det här är jag och Alexander. Han är en såndär fin kompis som man alltid tycker om. Ni ser ju själva hur snäll han är! Igår blev jag jätteglad för då började han blogga.

Rött är sött och håller kvalitén


Jag och Stina i Frankrike. Saknar både henne och värmen.
.
Idag har jag kollat kvalitén på Katedral, gått lite i skolan, haft körlektion och spelat piccola med blödande läppar. Men jag tycker faktiskt det är fint med blodröda läppar. Och röda kinder är inte helt fel det heller.

Sista dagen på jullovet

Idag fikade jag med Karin och Lisa efter repet det var mysigt undra varför hejdå.

Jag var i Frankrike med Alicias kamera

De flesta bilder är tagna av Alicia. Har tillbringat en vecka i Frankrike och hälsat på Klara och Stina som flyttade dit i somras. En mycket bra vecka med fina utsikter, nya bekantskaper, lite nyår, en del filmer, lagom shopping och andra trevligheter. Flyget hem blev inställt, så vi kom hem en dag för sent, dvs i natt. Det var väldigt surt att inte kunna komma hem, fast vi fick i alla fall en gratis natt på ett väldigt fint hotell!
.
Nu pågår rephelg och på måndag börjar skolan igen. Halvvägs genom gymnasiet. Känns knäppt och kul för jag längtar galet mycket till folkislivet! Ska kanske åka upp till Arvika och hälsa på Erik på Ingesund nästa helg och testa om det verkligen är så bra där som han säger. Kanske kan bli en framtid ju!

RSS 2.0