Man kan ha roligt med en webcam


Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med nybakta bullar från mormor. Är galet sugen! Imorgon ska jag gå på försommarsång med Mika och Joel, längtar jättemycket! Det ska bli väldigt roligt att se hur musikklasserna klarar sig utan oss. Räknar inte med någon sådär jättehög standard men... Hähä, nej jag skoja det kommer säkert va hur fint som helst! Förresten har jag kommit på att jag missar 90210 som är imorgon! Men, som tur är har elektroniken nuförtiden gått så långt att man faktiskt kan spela in program som man inte hinner med. Det kallar jag praktiskt!

När det inte riktigt blir som man hade tänkt sig

Ibland är det tur att man har världens finaste vänner, två år kvar till studenten och en gosig säng att sova på.

Så jävla sant, fast ändå inte



Jag vill också ha en pappa som åker till USA

Sitter och kollar på converse med Sofia. Hittar så himla mycket fint asså! Först och främst vill jag ha ett par ljusgula låga, men den absoluta favoriten är den andra.


Mums

Ska snart äta trerättersmiddag som min syster lagar och sen åka in till Susanna för att mysa med människor från världens bästa linje! Har börjat peppa till mig lite mer nu, även fast det regnar typ. Annars har jag väl inte så mycket mer att berätta, än att det är helg igen och att jag har mycket planerat fast samtidigt ingenting. Vi får se hur allt går ihop sig.

Sitter förresten och kollar på alla bilder och filmer från Italien och längtar tillbaka som bara den! Idag är det exakt en månad sen vi kom fram dit.

Har provat alla mina klänningar inför sommarkonserten ikväll, och äntligen har jag bestämt mig!


Min gamla princessklänning! Den är ju perfekt!


Hur fin kan en människa bli egentligen?

En kortis

Har precis varit ute och gått med Sofia. Nu äter jag mat och ska snart åka in till den sista kören med den här kammarkören. Lite sorgligt är det faktiskt. Ikväll ska jag på stipendiekonsert med Anna. Det blir nog roligt! Jag vill också få stipendie när jag blir stor!

Passa på att kolla Lisas blogg också, där jag gästbloggar för tillfället!

Livet är fint just nu

Lyckades med matte np, kom hem till lönen, har lite minifredag idag med bara en lektion imorgon, som dessutom är kör och börjar halv fyra, det är 90210 ikväll, har världens spellust, jag ska öva och bli bäst, jag har hittat ett flygelhorn jag vill ha, sommarkonsert på torsdag, har knappt något plugg kvar alls nu, jag har fixat sommarjobb (med bra betalt), ska vara med i landslaget i sommar, hösten känns helt plötsligt mycket bättre...

Konversation med syster

Alicia: Kan vi inte åka och gymma?
Jag: Nej, jag hinner inte...
Alicia: Men jag får ju inte ut och springa...
Jag: Men vi kan göra lite situps hemma ikväll kanske?
Alicia: Då äter jag hellre tårta.
Jag: Jag med, då gör vi det istället då!

Vänta vänta vänta vänta

Logga in då

Om jag hade en klocka skulle jag ta ur batteriet

Hunnit med mycket idag tror jag. Lite skola, lite plugg, konsert, konfaredovisning (min systers), kortspel. Typ det, kanske inte så jättemycket egentligen men ändå. Vi körde baseball på jumpan, hur kul som helst! Har kommit på att om jag misslyckas med min trumpetkarriär kan jag ju alltid bli baseballproffs. Jag tog faktiskt lyra och var jättebra pitcher sådeså. Helgen kommer ägnas åt lite stall, plugg och systers konfirmation.

Bild från när jag hade konfaredovisning för två år sen.

Dags att säga hejdå


Den här låten, Time to say goodbye, sjöng vi på kören idag. Tycker att det mesta känns rätt sorgligt just nu. Så mycket att säga hejdå till. DESSUTOM har min mobil bestämt sig för att ge upp, två månader gammal... Så nu ska jag lämna in den på lagning och hoppas på det bästa, ytterligare något att säga hejdå till. Galet vad jag vill stoppa tiden nu lite.

Har i alla fall just hittat en ytterst vacker bild på mig och någon som det INTE är dags att säga hejdå till på långa vägar (!!!). För att lätta upp stämningen lite liksom.


Hehehe

Nu har jag officiellt en anledning att köpa ett flygelhorn för jag ska ta över Linnéas plats i blåskvintetten i skolan. Yesssss.

JAG ÄR BÄST


Det här har aldrig hänt forut! Jag fick 100% på intervall-gehör lektion 20! Asså... wohoo!

Duktiga Elvira är på gång igen


Jag och Emma från trädgårn i fredags.

Har haft en helmysig helg! Grill i fredags och eurovision igår hos Lisa. Idag har jag pluggat konstant sen klockan halv tolv typ, med lite paus för mat och sånt bara. Lite mindre mysigt kanske. Nu ska jag återgå till det. Hejs!

Text

Har precis ätit lite mellis, nu ska jag läsa lite i engelskaboken som ska va utläst nästa vecka. Sen ska jag nog öva ltie tror jag och ikväll drar jag in på lite estethäng och grillning. Det blir nog helmys tror jag!

Härlig att det är fint väder hela dagen

...ända tills jag och Sofia bestämmer oss för att gå ut och gå. Men det är väl trevligt att bli lite blöt? Eller?


!

Har just haft konsert med kammarkören och tjejkören här hemma i lilla slaka. Asså, det är så himla roligt! Kammarkören är bäst! Jag vet inte alls hur det kommer gå nästa år när treorna är borta, alltså halva kören. Jag vill inte. Men nu ska jag inte deppa för det är ju ett litet tag kvar i alla fall. Sofia och Astrid var och kollade på konserten, sen gick vi en liten promenad hem tillsammans. Det var jättemysigt tycker jag. Hela dagen har varit väldigt mysig, har suttit ute i solen med fina tjejer, spelat gitarr och myst. Efter skolan följde Anna med mig hem och vi satt ute ännu mer i solen och drack jordgubbsmilkshake och hade det bra.

Tungt var ordet



1. Mys med Karin och Anna igår i trädgårn♥
2. Mys med Dagmar idag hemma i min trädgård (hehe)♥

Har haft en extremt tung dag. Så hiiiiimla varmt, men det ska man väl inte klaga på. Och vi fick tårta på kammarkören, hhehe. Men annars har det varit jobbigt. Har gått ner och upp till skolan typ 4 gånger, elr sprungit typ egentligen. Med massor att bära.

Fruktansvärt fin

LYSSNA PÅ DEN HÄR LÅTEN!
Tror minsann att det har blivit en ny favorit.
Galet bra seriöst.

Fem veckor kvar

Här är en del av klänningen som jag typ ska spendera måndag och tisdag i. Öh, det känns ju locckande..?


Idag har hade jag först konsert med SMK, sen åkte jag hem, sprang ner till Slaka Marknad en väldigt kortis, fick tre lotter av morfar, vann en ny men inte mer sen, köpte ett par fina örhängen och en korv. Sen gick jag hem, tog på mig bikinin och gick ut i solen och åt lunch. Hoppas jag blev lite brun! Har ju en grund från Italien nu så det borde ju gå lite fort eller? Känns skönt att ha klarat av en konsert i alla fall, om man räknar med den idag så har jag sex eller kanske sju (?) konserter på en vecka. Fast det är mest kul så det gör inte mig någonting, förutom att jag inte har så jättebra koll på allting. Och operakonserterna är inte särskilt roliga... Men det löser sig väl alltid! Nu ska jag göra klart datakunskapsinlämningen och sen blir det party på konsert och kongress ikväll med bland annat ett födelsedagsbarn!


Tiden går fort när man har roligt

Slutade skolan 11.15. Gick ner på stan med Ellie och Lisa. Åkte hem med Sofia. Nu ska jag åka in till orkestern. Bra dag! Här kommer de sista filmerna från när vi sjöng i Italen (tror de är de sista i alla fall).


I haven´t seen this world before, but I´m excused I´m a butterflyyyyyy

Jag vill tillbaka till Italien hur mycket som helst just nu. Det snöar här, okej? För bara några dagar sen låg jag i bikini på en lång vit strand vid havet och solade. Nu är det maj och det snöar. Typ snöstorm på riktigt verkligen. Känns som att istiden är här igen eller nåt.

Jag sitter och kollar på filmer från förra veckan. Är så himla glad att jag är med i kammarkören asså! Det låter ju faktiskt bra om oss hihi. Jag lägger upp filmerna här så kan ni kolla om ni vill. Den första är när Gunilla och Kristina fick ta emot priset när vi vann och de andra är när vi sjunger för fullt. Kolla på den sista, den är min favorit och totalbäst!





Kammarkören i Italien



Lunch första dagen.

Glass! Det är Fredrik som har fotat så skyll på honom om ni tycker det är jobbigt att bilden är uppochner.

(Klicka på bilderna för att få dem större) Vi hade en himlans fin strand. Och bra väder så sola gjorde vi mycket kan jag säga!

Venedig var fint!

Några andra körer, det var väldigt roligt att se alla olika körkläder från alla olika länder.


Jag och min servitör. Hehehehehehe.
Kanske det bästa av allt: VI VANN UNGDOMSKÖRSKLASSEN! Det var ingen som hade trott. Det kändes himlans bra verkligen. Och av alla 22 körer (i alla olika klasser) fick vi fjärde bäst poäng!

Hela resan var verkligen kalasbra! Fint hotell, typ 30 meter till stranden, havet, shoppinggata... Det känns tråkigt att vara hemma igen, nyss småduggade det till och med lite här hemma. Inte 25 grader och sol här. Men det kommer väl snart, tydligen har det varit fint väder här i veckan. Jag vill tillbaka.

Hej igen!

Fy för mig, känner mig lite halvtaskig, har verkligen suuugit på att gästblogga åt dig Elvira. Hoppas du kan förlåta mig, fast det vet jag att du kommer för du tkr om mig så mkt :D skönt att du kommer hem imorrn, varit jävligt tomt utan dig i skolan ska du veta!
Får se om jag hinner blogga nått mer här, annars så får jag säga tack o hej för mig! :)  pusssss
gullunge!

RSS 2.0