För tredje året i rad

Äntligen!
1 natt kvar.

http://www.allaroligahistorier.se/musik.php

.
En man kommmer in i en musikaffär och frågar:
- Säljer ni pianostycken här?
- Nej, tyvärr har vi bara hela pianon.
.
- Jaså, du blev underkänd i musik?
- Ja, jag var inte riktigt med på noterna!
.
- Vad hände med trummisens arm?
- Han fick slagvärk!
.
5 dagar kvar.

Turist i Linköping

Har man en kompis som bor i Frankrike får man en helt ny syn på Linköping när man umgås med denne. Klara är hemma en vecka, och det var jätteroligt att träffa henne igen nu. Över nyår blir det hon och jag på Frankrikes gator!
6 dagar kvar.

22 oktober - 29 oktober

EN VECKA KVAR NU! KAN KNAPPT TRO DET SJÄLV PÅ RIKTIGT! DESSUTOM EN VÄLDIGT FULLBOKAD VECKA SOM KOMMER GÅ FORT. EN VECKA KVAR! FÖR TVÅ ÅR SEN VAR VI DÄR NU. FÖR ETT ÅR SEN ÅKTE VI SNART OCH NU ÄR DET BARA EN VECKA KVAR!

One jump ahead

Längtar tills onsdag för då är det dags för Aladdin igen! Och nu tror jag det börjar bli dags för lite Dear John snart igen.
8 dagar kvar.

Spotify är nog rätt överskattat egentligen 3

Det här är mitt tredje inlägg om att spotify är överskattat, och den här gången är det allvar! Som ni kanske har läst här tidigare fick jaag alltså spotify premium i söndags morse av någon okänd anledning. Igårkväll försvann det av någon ännu okändare anledning. Nu känns opremium mycket sämre än innan...
Nedan följer tre bilder på mig när jag leker i gången mellan domkyrkan och konsert&kongress.
.
10 dagar kvar.

Hösten med hästen


SPOTIFY PREMIUM

Jag vet inte alls hur det här hände. Det kom som en väldigt glad överraskning till frukosten kan jag säga!
13 dagar kvar.

Picknick i Slaka

Picknick i Slaka med tre fina tjejer, två mysiga hundar och något för många bullar är alltid rätt, speciellt när det är en lördag utan plugg och till och med varmt ute! Jag lånade din halsduk förresten Arvid, hoppas det var ok.
13 dagar kvar (och en kväll).

Fredagskväll i Rimforsa

De här tre tjejerna förgyllde min fredagskväll! ♥
14 dagar kvar.

-10 000

Jag trotsade kylan med Sofia och cyklade upp och ner för slakabacken till Lambohov och tillbaka. Det var nog ingen bra idé tror jag. Nu har jag 250 gram kesella vanilj hemma i alla fall!
16 ½ dagar kvar.

Utöver det vardagliga

Färgar Annas hår över skype. Vissa saker trodde man helt enkelt inte var möjligt!
16 dagar kvar.

!!!

Såg just första avsnittet på femte sässongen av Gossip Girl, kan knappt tro det själv. Gosh asså, galet bra serie!
18 dagar kvar.

"Åh Kristina guldet blev till vax"

En bra bild på Maria och Sofia och tre lite halvt misslyckade bilder på Astrid och mig.

Igår upplevde jag kyla på riktigt och lärde mig att långkalsonger är allmänt underskattade. På kvällen umgicks jag med flickorna ova, vilket var mycket trevligt. Idag ska jag snart sitta barnvakt och senare spela i kyrkan.
20 dagar kvar.

Arvid, en fin pojke

I söndags hängde jag med min vän Arvid typ hela dagen. Man skulle kunna sammanfatta dagen som en av de bästa i hela mitt liv och jag skulle göra vad som helst för att få leva om den!
Nöjd Arvid?

Helt ok

Sitter och äter pannkakor, pluggar psykologi och lyssnar på Harry Potter-soundtracket. Dessutom kom 540 före 39 idag, den ni!

Gissa kurvan


Mode 1990

Sitter och bläddrar i mammas modetidningar från 90-talet för att hitta stickmönster! Det var ju på den tiden som det inte var lika konstigt att sitta och sticka på lektionerna, eller nej just det, det var ju år 1979 ja, enligt Åke i alla fall. Hur som helst, jag tror jag ska försöka mig på någon av dessa tröjor. Vilken tycker ni jag ska sticka?
Men först ska jag plugga. Har fyra prov som väntar mig den kommande veckan, och aningens för lite tid. Ändå hoppas jag på att hinna med en trevlig lördagskväll. Det vankas grillfest i Slaka-trakterna!

RSS 2.0