Såhär känner jag mig när jag pluggar Åke


Igår var det vår och tårta utomhus

Är ganska himla trött redan efter första skoldagen. Det kanske beror på att det just var första skoldagen. Hatar att gå upp tidigt, speciellt när man inte kunnat sova kvällen innan. Nu ska jag nog försöka plugga lite och kanske öva lite om jag orkar. Just nu har jag ingen motivation riktigt, men det kanske kommer.
.

Igår red jag för första gången i mitt liv och idag har jag träningsvärk för första gången på länge


Dagens text och sommarens bilder

18 korvar sålda. Jag och Anna kämpar verkligen! Gick en timma igår och en timma idag och knackade dörr. Lyckades sälja sex korvar, varav fyra var till mina grannar som jag kännt hela livet... Resten som vi sålt är till släkt och vänner. Vi frågade till och med hela Alicias ridgrupp, men nej.
.
Jag var och simmade med Anna idag. Det var skönt och kul. Jag tycker verkligen om att simma! Har hunnit med att öva lite också, taggar provspelning imorgon. Nu är det vår i alla fall. Och lov i några dagar till.
.

Just nu är det fint

Idag kom familjen hem igen efter att ha varit i norrut. Det har varit väldigt skönt och roligt att bo ensam i några dagar, men samtidigt är det väl skönt attt de är hemma igen. Har tröttnat lite på diskmaskinen och dammsugaren redan. Imorgon har halva lovet gått och på fredag ska jag provspela till landslaget.
.

Sportlovsnyheter

Åt semla med Alexander och Hanna igår efter skolan och sen åkte jag hem för att tillbringa kvällen med Maria, Sofia och Astrid. Helmys.
.
Idag var jag och Sofia på stan för storshopping. Jag köpte en jeansskjorta.
.
Nu sitter jag och spontanpratar i telefon med Klara. Snart ska jag laga lite mat och sen blir det melodifestivalen med Sofia och hennes farmor.
.
För övrigt går salamiförsäljningen bra!

Salamikorv 170 kr/styck

Nu har vi börjat! I sommar hoppas vi i Linköpings Skolmusikkår på att kunna åka till Calgary i Canada för att delta i VM för marschorkestrar. Nu kämpar vi för att få ihop pengar så att vi verkligen kan åka. Snälla köp en salamikorv eller två av mig! De kostar 170 kronor/styck och är säkerligen mycket goda! Om ni beställer en korv nu kommer den vecka 13-14 och ni betalar inte förrens ni har den i er egen hand. Det finns tre olika smaker att välja bland; vitlöks- peppar- och kryddsalami, eller varför inte köpa en av varje? Köper ni två eller fler har ni chans att vinna fina priser, t.ex. en iPhone 4s eller att Årets kock kommer hem till er och lagar mat! Kanske en perfekt present till mamma eller pappa? Snälla köp, det skulle verkligen göra mig jätteglad!

Ett halvt år senare

Jag fick två rosor och kort. Jag har så himla fina vänner och körkort. Hehe. Snart ska jag sluta skryta om det. Kanske.


Syjuntan förbereder alla hjärtans dag


Jag ba kör

Ska snart ta bilen in till Kulturskolan. För juste jag har ju både körkort och egen nyckel numera. Lite lagomt vuxet.

18 är bäst

I fredags firade jag min 18-årsdag med Josse och fick ett jättefint armband. Vi åt på Ghingis och sen gick vi ut. Det var verkligen en jättelyckad kväll och jag hade så himla roligt hela tiden! Tillslut hamnade vi i Vidingsjö och sen sov jag hos Anna. Allt är kalas!

Myndig och rik

Har lektion imorgon 8.10-9.10 sen har jag hål fram till 11.35. Men jag är ju 18 nu så jag skulle ju faktiskt kunna sjukanmäla mig till första lektionen... Men som en sådan exemplarisk elev jag har blivit ska jag gå på min lektion och sedan tillbringa tiden med Joel och matteboken.
.
Men nu till något roligare! Uttnyttjade min ålder idag och köpte en trisslott. Kändes lite lagom bra när kassörskan bad om legitimation. Här nedan ser ni mig innan jag skrapade lotten samt efter jag skrapade lotten.
.

Jag vann 50 kronor!!!


RSS 2.0